Skip Navigation
 

Vásárlási feltételek

ALAPELVÜNK

A www.aszaltfutar.hu tulajdonosai elkötelezettek az egészséges magyar termékek fogyasztás iránt.


ADATVÉDELEM

Az Aszaltfutár Webáruház üzemeltetője a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
- A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
- Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény;
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény.

Az Aszaltfutár Webáruház adatvédelmi koncepciója a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

A szolgáltató nem jogosult az adatokat kezelni, így nem minősül adatfeldolgozónak.


GARANCIA

Amennyiben a házhozszállítást követően megrendelőink a csomag kibontása és tartalmának megvizsgálása után nincsenek megelégedve a termékkel, vásárlási szándékukat 8 napon belül visszamondhatják.


A VÁSÁRLÁS MENETE

1. Az Önnek tetsző termékeket tegye a KOSÁRBA, majd kattintson a "KÖVETKEZŐ" felíratú gombra.
2. Töltse ki figyelmesen a megrendelési adatlapot, majd kattintson a "KÜLDÉS" gombra. (A megadott e-mail címre azonnal küldünk egy értesítést, amely tartalmazza megrendélést. Ezt az értesítést Önnek vissza kell igazolni.)
3. A visszaigazolás beérkezése után csomagoljuk és indítjuk a megrendelt termékeket, amit a kért helyen átvehet.
4. Amennyiben mindent rendben talál, kifizeti és átveszi a megrendelt termékeket. Azonban ha bármilyen kifogása van a megrendelt termékekkel kapcsolatban, futárunk visszaszállítja azt cégünknek.
Raktárkészletünk folyamatosan változik, így amennyiben nagyobb tételt szeretne rendelni, kérjük hívja az ügyfélszolgálatunkat.


SZÁLLÍTÁS

A termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztika, valamint az Aszaltfutár.hu végzi, melynek költsége -rendelésenként- egyaránt 1.370 forint.

Lehetőség van Budapest személyes átvételre is minden csütörtökön 10-12 óra között a Déli Pályaudvarnál. (Pontos címet e-mailben küldünk.)

A Magyar Posta Logisztika és az Aszaltfutár.hu futárával történő kiszállítás esetén, ha visszaigazolt rendelése 21 óráig beérkezik, Ön a rendelést követően 72 órán belül megkapja az árut. Amennyiben ez Önnek nem felel meg, a rendelés leadáskor a megjegyzés rovatban feltűntetheti egyéb szállítási igényeit.


Ha a fentieken kívül bármi kérdése felmerül, a Kapcsolat menüpont alatti üzenetküldő panel segítségével, vagy levélben az info@aszaltfutat.hu címen jelezheti azt.